• office@tiglametalicaprahova.ro
  • 0742934841
  • Orzoaia de Sus nr. 4, Urlati, jud. Prahova

Servicii

Servicii oferite

Apeland la serviciile D’aco Steel, veti beneficia gratuit de o dimensionare, cat mai exacta a sistemului de acoperis, reducandu-se la minim pierderile si cheltuielile inutile. Gama larga de produse promovate de noi se preteaza perfect exigentelor dumneavoastra.
Consultanta
tehnica
Consilierii nostri va pot furniza toate informatiile necesare pentru realizarea unui acoperis, informatii legate de materiale, avantaje si dezavantaje, renovare, culori, textura, intretinere si alte informatii utile.
Masuratori
acoperis
La cererea clientilor, efectuam masuratori gratuite pentru a intocmi oferta de invelitoare optima pentru acoperisul dumneavoastra, dar si pentru a va ajuta sa faceti alegerea corecta pentru un acoperis durabil.
Garantie
acoperis
Fiecare produs este insotit, dupa caz, de un certificat de garantie si/sau declaratie de conformitate menite sa ateste calitatea produselor cumparate.Transport
materiale
Pentru clientii nostri, asiguram transportul gratuit al materialelor folosite in realizarea acoperisului.
Montaj
acoperis
La cerere se asigura, contra cost, montajul acoperisului: de la sarpanta, folie, tigla metalica, pana la finisaje speciale, toate acestea prin contractarea echipelor de montaj.
Dulgherie
acoperis
Daca este nevoie, va putem ajuta si cu dulgeria acoperisului dvs.
Mansardari
acoperis
Vreti sa va modernizati casa? Noi va putem ajuta cu mansardarea si montajul noului acoperis.Reparatii
acoperis
Aveti probleme cu acoperisul sau sistemul de drenaj? Contactati-ne si vom veni in ajutorul dvs cu reparatiile necesare la acoperis sau la sistemul pluvial.

Esti in cautarea unui acoperis?

Categorii
Produse

Pentru o masuratoare si consultanta tehnica pentru acoperisul dvs. ne puteti contacta completand formularul.
Formular Contact