• office@tiglametalicaprahova.ro
  • 0742934841
  • Orzoaia de Sus nr. 4, Urlati, jud. Prahova

Sistem pluvial

Sistem Pluvial

Sistemul de drenaj al apelor pluviale are o deosebita importanta in functionalitatea si estetica unei invelitori de acoperis. Completeaza functionalitatea acoperisului asigurand o drenare eficienta a apei. Componentele sistemului de drenaj Wetterbest sunt prelucrate cu mare precizie pe linii automate de fabricatie, la dimensiuni exacte, sunt etanse si rapid de asamblat si montat.

Pentru ca sunt produse din tabla de otel de cea mai buna calitate, sistemele de drenaj Wetterbest pot fi utilizate in orice climat si au o durata ridicata de viata. Materialul garanteaza rezistenta culorilor, o utilizare fara costuri de intretinere, rigiditate exceptionala si dilatare termica neglijabila, indiferent de temperatura. Mai mult, intreaga gama de produse este disponibila intr-un spectru cromatic bogat, potrivit oricarui tip de proiect.

Sistemul de drenaj Wetterbest este produs in doua variante tipodimensionale: Wetterbest 125/88, unde jgheabul are diametrul de 125 mm si burlanul are diametrul de 88 mm.
Wetterbest 150/97, unde jgheabul are diametrul de 150 mm si burlanul are diametrul de 97 mm.

Esti in cautarea unui acoperis?

Categorii
Produse

Pentru o masuratoare si consultanta tehnica pentru acoperisul dvs. ne puteti contacta completand formularul.
Formular Contact